LIPOSUCȚIE & ABDOMINOPLASTIE este o procedură chirurgicală de remodelare abdominală care are ca scop corectarea și îmbunătățirea aspectului abdomenului. Cunoscută și sub denumirea de „lifting abdominal” sau „tummy tuck”, abdominoplastia este o intervenție populară în chirurgia estetică, adresându-se persoanelor care doresc să înlăture excesul de piele și țesut adipos din zona abdominală și să obțină un abdomen mai plat, tonifiat și conturat.

LIPOSUCȚIE & ABDOMINOPLASTIE – REMODELARE ABDOMINALĂ

Această procedură este adesea solicitată de femei care au suferit modificări semnificative ale abdomenului în urma sarcinii și nașterii, precum și de persoanele care au pierdut în greutate în mod semnificativ, lăsându-le cu exces de piele flască și mușchii abdomenului slăbiți.

Abdominoplastia poate fi efectuată în diferite grade de complexitate, în funcție de nevoile și obiectivele fiecărui pacient. În general, procedura implică următoarele etape:

 1. Anestezia: Pacientul va fi supus anesteziei generale, ceea ce înseamnă că va fi complet adormit și nu va simți durere în timpul intervenției.
 2. Incizia: Chirurgul va efectua o incizie în partea inferioară a abdomenului, de la o șold la alta. Dimensiunea inciziei poate varia în funcție de cantitatea de piele și țesut adipos care urmează să fie îndepărtate.
 3. Înlăturarea excesului de piele și țesut adipos: Chirurgul va îndepărta excesul de piele și țesut adipos din zona abdominală, conturând abdomenul și oferindu-i un aspect mai plat și mai ferm.
 4. Redresarea mușchilor abdominali: În cazul în care mușchii abdominali sunt slăbiți sau distanțați din cauza sarcinii sau altor factori, chirurgul îi va redresa și le va întări prin suturarea lor într-o poziție mai strânsă și mai corectă.
 5. Repozitionarea buricului: În cazul în care este necesar, chirurgul poate repozitiona buricul în conformitate cu noua anatomie a abdomenului.
 6. Închiderea inciziei: După finalizarea corecțiilor, chirurgul va închide incizia cu ajutorul suturilor.
 7. Perioada de recuperare: După intervenție, pacientul va avea nevoie de o perioadă de recuperare, în care va trebui să evite activitățile fizice intense și să urmeze indicațiile medicului pentru a asigura o vindecare adecvată.

Abdominoplastia poate aduce numeroase beneficii pacienților, printre care:

 • Un abdomen mai plat și tonifiat
 • Eliminarea excesului de piele și țesut adipos
 • Corectarea diastazei musculare (distanțarea mușchilor abdominali)
 • Îmbunătățirea conturului corporal și a siluetei
 • Recâștigarea încrederii în sine și a încrederii în propriul aspect fizic

OFERTĂ SPECIALĂ – LIPOSUCȚIE & ABDOMINOPLASTIE

Ai visat mereu la un abdomen ferm, definit și lipsit de grăsimi nedorite? Noi îți oferim o oportunitate unică de a obține conturul abdominal dorit! Cu reducerea abdominală, cunoscută și sub numele de abdominoplastie, vei putea scăpa de excesul de grăsime din zona abdominală și vei obține un abdomen plat și tonifiat.

De ce să alegi procedura de remodelare abdominală?

 1. Echipă medicală de top: Ești în mâinile unui personal medical de înaltă calificare și experiență. Echipa noastră de chirurgi plasticieni și specialiști în chirurgie estetică este dedicată să ofere cele mai bune rezultate pentru fiecare pacient.
 2. Consultație: Suntem dedicați să îți oferim cea mai bună experiență și să te asigurăm că ai toate informațiile necesare înainte de a lua o decizie. De aceea, ai parte de o consultație completă  cu unul dintre specialiștii noștri.

Cum funcționează procedura de abdominoplastie?

Procedura de abdominoplastie implică îndepărtarea excesului de grăsime și țesut adipos din zona abdominală, redresarea mușchilor abdominali slăbiți și eliminarea pielii lăsate. Astfel, abdomenul tău va fi remodelat și va căpăta un aspect mai tonifiat și conturat.

Ce trebuie să faci pentru a profita de oferta noastră specială?

 1. Programare consultație: Contactează-ne pentru a programa o consultație GRATUITĂ cu unul dintre chirurgii noștri plasticieni.
 2. Stabilirea planului de tratament: Împreună cu medicul tău, vei discuta despre obiectivele tale și veți stabili planul de tratament personalizat, adaptat nevoilor tale specifice.
 3. Bucură-te de rezultate: După procedură, vei putea observa transformarea abdomenului tău și vei fi mai încrezător/ă ca niciodată în propria ta siluetă.

Aceasta este o oportunitate unică de a obține conturul abdominal pe care ți l-ai dorit întotdeauna! Profită acum de oferta specială și redescoperă frumusețea abdomenului tău.

Oferta este valabilă pentru o perioadă limitată de timp, așa că nu rata această oportunitate. Programările se fac în funcție de disponibilitatea medicilor.

Este important de menționat că abdominoplastia este o intervenție chirurgicală majoră și implică riscuri și complicații asociate. De aceea, este esențial ca pacienții să fie evaluați cu atenție de către un chirurg plastician calificat și să aibă așteptări realiste în ceea ce privește rezultatele procedurii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This field is required.

This field is required.